Byte 2, 7741 MK  Coevorden  |  085 - 00 20 811

posbill horeca en winkel automatisering

Kassasystemen en mobile Kassasystemen van PosBill


In de detailhandel en horeca kan men tegenwoordig niet meer zonder kassasoftware. Overzichtelijk, gebruikersvriendelijke en ongecompliceerd moeten kassasystemen zijn, zodat u uw werkzaamheden eenvoudiger kunt uitvoeren. Al meer dan 15 jaar biedt PosBill dit soort kassasystemen voor de verschillende branches. Van een kleine kiosk tot een groot hotelbedrijf, van een kapsalon tot en met een ijssalon maakt onze software de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger. Reserveringen, bijzondere klantenwensen, personeelsplanning, voorraadbeheer – al deze taken kunt u gemakkelijk via het systeem beheren.

Maar dat is nog niet alles, wat onze horeca kassa’s kunnen: Waar gasten bediend worden, moet men mobiel zijn, en daarvoor zijn de mobile kassa’s van PosBill. Zo klein als een mobiele telefoon, zo veelzijdig als een stationaire kassa. De mobile kassa van Posbill zorgt ervoor, dat uw bediening alles onder controle heeft en de gasten zich goed verzorgd voelen. Daarbij helpt de eenvoudige opbouw van het systeem, want daardoor kunt u en uw personeel snel ingewerkt worden in de verschillende functies.

In een persoonlijk gesprek tonen wij u graag, wat onze kassasystemen, kassasoftware en Hotelsoftware alles kan. Met onze demo-versies kunt u de software geheel vrijblijvend en kosteloos testen. Alles, wat u nodig heeft, gebruikersvriendelijk en individueel aanpasbaar – dat bieden de kassasystemen en mobile kassasystemen van PosBill u.

kijk voor meer informatie op: http://posbill.com